Fynsk Croquis

Croquistegning

Croquis er fransk

og betyder at sakse et billede ud fra det du ser. Et øjebliksbillede. Som model står jeg i en stilling i et vist tidsrum, og det er så op til dig at forsøge at gengive det som du ser, ud fra din egen erfaringsverden. En tegning kan se ud på mange forskellige måder. Ikke to mennesker vil tegne det samme helt 100% ens.

I får et sjovt og lærerigt arrangement, med plads til grin og aha-oplevelser. Jeg plejer at lave lidt fis med bruden, inden vi går igang. I får instruktion i at tegne ifht. komposition, lys og skygge, så I føler jer nogenlunde klædt på til opgaven inden vi går igang med at tegne for alvor 😁. Vi tegner omtrent 8-10 tegninger hver især i løbet af et arrangement. I kommer også til at se hinandens tegninger.

Tid: 75 minutter inkl. forberedelse og omklædning. Jeg foretrækker at klæde om på toilettet, i et soveværelse, børneværelse eller lign. hvis der er tale om et privat arrangement.

Foto: I må gerne tage billeder, hvis blot man ikke kan se mit ansigt.

Jeg har arbejdet som croquismodel on-and-off siden min debut for 15 år siden. Jeg elsker at stå model. Elsker at mærke koncentrationen i rummet, se folk der tegner og mærke hvordan tiden nærmest går i stå, og magien der indfinder sig iblandt os i dette stille nu. Croquistegning kan binde os sammen på en helt særlig og poetisk måde.

20240419 142223